Nesa neuromodulering, regulering af nervesystemet så du kommer ned i gear, og i balance med dig selv

NESA-terapi er din genvej til en bedre livskvalitet, uden bivirkninger

Når du lider af kroniske smerter, søvnforstyrrelser eller urologiske problemer som ikke bare forsvinder, er det ofte et tegn på, at dit autonome nervesystem ikke fungerer korrekt. Systemet spiller en afgørende rolle i reguleringen af mange af kroppens vitale processer. Med NESA® kan du opleve enkel og effektiv terapi, der let kan planlægges ind i din daglige rutine for at forbedre din generelle sundhed og velvære.

NESA®-terapi anvender avancerede protokoller til at levere blide elektriske impulser, der stimulere kroppens naturlige signaler. Impulserne genopretter balancen i dit autonome nervesystem, hvilket hjælper med at reducere smerter og inflammation, forbedre cellernes funktion og fremme vævsreparation, så de grundlæggende årsager til dine symptomer effektivt bliver adresseret. Helt uden bivirkninger eller smerter under behandlingen.

NESA® kan med fordel kombineres med shockwave og EMTT. MS Insight er den eneste klinik i Norden der tilbyder behandling med NESA®

Kronisk Smertelindring når andre muligheder har slået fejl

Ifølge WHO påvirker kroniske smerter 20% af verdens befolkning. Kroniske smerter, især neuropatiske smerter, er forbundet med dysfunktioner i det autonome nervesystem, hvilket kan komplicerer traditionel behandlingen. NESA®-teknologien kan via neuromodulation bruges til at behandle neuropati og andre kroniske smerter ved at modulere det autonome nervesystem og re-modulerer det bio-elektriske nervevæv.

Den seneste forskning fremhæver vigtigheden af interaktionen mellem kroniske smerter og det autonome nervesystem. En undersøgelse fremhævet af Arslan og Çevik (2022) illustrerer, hvordan det sympatiske nervesystem kan spille en afgørende rolle i induktionen, faciliteringen eller forstærkningen af kroniske smerter, hvilket understreger behandling af det autonome nervesystem, som en væsentlig komponent i smertebehandling.

Forbedret fysisk præstation og reduceret træthed når du skal præstere hver dag med Nesa

Optimal fysisk præstation og effektiv håndtering af træthed er afgørende for atleter og erhvervsfolk der skal præstere på daglig basis. Her kan NESA® bruges til avanceret neuromodulationsmetode for at øge præstationen.

Træthed påvirkes af faktorer som metabolisk stress og ubalancer i det autonome nervesystem, kan i betydelig grad påvirke den fysiske præstation i en negativ retning. Nyere undersøgelser har vist, at NESA® teknologien forbedrer den fysiologiske restitution hos atleter, hvilket optimerer deres præstation gennem sæsonen (Garcia Fetal., 2022).

Derudover har anvendelsen af NESA® neuromodulation vist sig at have positive effekter på søvnkvalitet og restitutionsprocesser hos unge professionelle basketballspillere (Medina-Ramirez, Retal, 2024), hvilket er et fundamentale aspekt for fysisk præstation og reduktion af træthed.

Forholdet mellem det autonome nervesystem, træthed og fysisk præstation er blevet undersøgt i flere studier. Og der ses det, hvordan balancen mellem de sympatiske og parasympatiske dele af det autonome nervesystem påvirker modstandskraft og fysisk præstation. Hvilket blot understreger vigtigheden at at optimere de funktioner, for at have en god performance og livskvalitet.

NESA®
NESA®

Optimering af søvn med NESA: Nøglen til restitution

Søvn er ikke kun en essentiel komponent for daglig velvære; det er også fundamentalt i din restitutionsproces. Mere end 66 % af mennesker, der oplever søvnforstyrrelser, som direkte påvirker deres livskvalitet (WHO), skal betydningen af søvn for fysisk og mental restitution ikke undervurderes. Hvilket jeg også ser ved mange af mine klienter.

Nyere forskning fremhæver søvnens vitale rolle inden for forskellige sundhedsområder, fra glymfatiske systemers rolle i fjernelsen af beta-amyloid, som er forbundet med Alzheimers sygdom (Zhao et al., 2022), til dens indflydelse på smerteopfattelse og restitution efter operationer (Butris et al., 2023). Søvnmangel er også forbundet med en øget risiko for hjerteanfald og stress.

NESA® behandlingen har specialiserede protokoller til at modulere det autonome nervesystem og forbedrer søvnkvaliteten ved neuromodulation af de retino-hypothalamiske veje, som er involveret i søvnens regenerative processer. Den gradvise forbedring af søvnkvaliteten du vil mærke i forbindelse med NESA® behandlingen, er afgørende for din samlede restitution og livskvalitet.

Avanceret håndtering af angst og stress i en verden med mistrivsel

Angst og stress, som i stigende grad anerkendes som udfordringer for den mentale sundhed i det moderne samfund, påvirker en betydelig del af verdens befolkning. NESA® behandlingen kan være en del af en behandlingsløsning, der tilbyder en ny tilgang til neuromodulation for at bekæmpe problemet, uden brug af sløvende medicin.

Faktorer som det sociale miljø, ernæring og dårlig søvnhygiejne er kendte bidragydere til udviklingen af stress og angst, hvilket fører til en progressiv forringelse af nervesystemet og din livskvalitet. Dette fænomen afspejles i øgede kortisolniveauer og ændrede beta-hjernebølger, som er en markør for vågenhed og stress. Det påvirker omkring 70 % af verdens befolkning, som på et tidspunkt har oplevet perioder med vedvarende stress, mens 4 % lider af kronisk angstlidelse ifølge WHO. En nyere undersøgelse viser, at forekomsten af angst i den generelle befolkning under COVID-19-pandemien var 31,9 %, mens 29,6 % rapporterede forhøjede stressniveauer (Salari et al., 2020).

NESA®

Regulering af det autonome nervesystem: Nøglen til håndtering af forstoppelse

Forstoppelse, en udbredt tilstand, som påvirker livskvaliteten betydeligt. Modulation af det autonome nervesystem fremstår som en grundlæggende tilgang i den effektive behandling af forstoppelse og understreger vigtigheden af innovative interventioner som NESA®.

Det autonome nervesystem, som regulerer ufrivillige kropsfunktioner, herunder tarmmotilitet, spiller en afgørende rolle i håndteringen af forstoppelse. Dysfunktionerne kan være medvirkende faktorer til forstoppelse, hvilket gør behandlingen essentiel for at genoprette balancen og forbedre tarmfunktionen.

Anvendelsen af ikke-invasiv neuromodulation hos børn har vist forbedringer i både søvnkvalitet og forstoppelse (Báez-Suárez et al., 2023), hvilket indikerer, at regulering af det autonome nervesystem kan have gavnlige effekter på tarm funktionen.

Studier af Rao og Welcher et al. (2020) undersøger, hvordan dysfunktion i det autonome nervesystem kan påvirke kronisk forstoppelse, og foreslår, at moduleringen heraf, er nøglen til at forbedre symptomerne og øge livskvaliteten.

Nesa X behandling til den overaktive blære: Vi regulerer det autonome nervesystem

Overaktiv blære skyldes ofte ubalancer i det autonome nervesystem. Det kan vi behandle sikkert og effektivt med neuromodulation af det autonome nervesystem via NESA X, der sender små elektriske signaler ind i nervesystemet, der vil normalisere signalerne, og gøre at du slipper for problemerne.

En overaktiv blære er karakteriseret ved ufrivillige sammentrækninger af blæremusklen, som påvirkes af signalforstyrrelser i det autonome nervesystem. Det forstyrre kommunikationen mellem hjernen og blæren, hvilket fører til urinpres, hyppighed og i mange tilfælde inkontinens.

Forskning har vist effektiviteten af neuromodulation i behandlingen af udfordringer i det autonome nervesystem, der er relateret til overaktiv blære. Et unikt studie er Contreras et al. (2023) der viste betydelige forbedringer i symptomerne på inkontinens hos patienter med multipel sklerose efter anvendelsen af NESA® neuromodulation.

Et andet studie af Smith et al. (2023) og Conde et al. (2023), præsenteret på International Continence Society (ICS) Congress, fremhæver forholdet mellem overaktiv blære og det autonome nervesystem og understreger, hvordan signalforstyrrelser i det autonome nervesystem, kan forudsage overaktiv blære.

inkontinens

Beskriv din problemstilling, og jeg vender hurtigt tilbage