Priser og handelsbetingelser

Du kan booke direkte ind til behandling via vores online system herunder, eller du kan ringe på 4140 0858 for at tale med en behandler omkring din problemstilling, så guider vi dig til den bedste løsning.Online booking

Behandling
Pris
Behandling
Førstegangskonsultation/skadesscreening inklusiv evt. scanning (45 min.)
550 kr.
K-laserbehandling (20-30 min.)
500 kr.
Fokuseret shockwave og evt. K-laserbehandling (20-30 min.)
600 kr.
Normalbehandling 30 min
400 kr.
Behandling 45 min
600 kr.
Behandling 60 min, alle klinikkens teknikker til rådighed
800 kr.
Massage 30 min
280 kr.
Massage 60 min
550 kr.
Atletscreening 60 min
700 kr.
Løbestilsanalyse 90 min
1200 kr.
Indlægssåler, Supersole
1500 kr.
Personlig træning (60 min. ekslusiv evt. transport)
800 kr.
Konsulentvirke/rådgivning (60 min.)
800 kr.
MS PLUS 6 mdr binding
412 kr.
MS PLUS 12 mdr binding
324 kr.
Foredrag/undervisning
fra 5.000 kr. + kørsel. Ring på tlf. 6058 0858 for nærmere aftale

Ved afbud/udeblivelse
Ved afbud til behandling/konsultation senere end 12 til 2 timer før aftalt tid faktureres 50 procent af beløbet for den pågældende behandling/konsultation. Ved udeblivelse eller afmelding under 2 timer før faktureres det fulde konsultationsbeløb.

Hvis du har behov for at flytte en behandling, skal du gøre det senest 12 timer før aftalt behandlingstid, ellers vil ovenstående gælde.

Akut
Ved akutbehandling uden for normal arbejdstid eller på helligdage tillægges et beløb på 250 kr.

Sygesikringen
Klinikken råder over forskellige typer af behandlere uden overenskomst med sygeforsikringen. Det betyder at du ikke skal bruge en henvisning fra din læge, eller dit gule sygesikringsbevis når du får behandlinger i klinikken.

Vi tilbyder specialiseret behandling med fokuseret shockwave og ultralydsscanning, som ikke nødvendigvis dækkes af sygesikringen eller din sundhedsforsikring

Vi tilbyder fysioterapi og laserterapi uden for sygesikringen, som kan dækkes af nogle sundhedsforsikringer. Kontroller gerne hvilke krav der gør sig gældende for sit selskab, samtidig med at du skal medbringe dit skadesbrev. Fælles for alle er, at du som klient selv betaler for behandlingen ved din behandler, og derefter kan du afregne med dit forsikringsselskab.

Betaling

Betaling efter endt behandling foregår via mobilpay eller kontant, der tages ikke imod dankort og der gives ikke kredit.

 

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!