Om MS Insight

Jeg hedder Michael Strøm og har firmaet MS Insight.

Jeg er uddannet sportsterapeut og registreret alternativ behandler(RAB) med en lang række specialkurser bag mig. Jeg har tidligere en baggrund som instruktør og militærfysisk træner i forsvaret. I MS Insight arbejder jeg med behandling, træningsvejledning, undervisning og foredragsvirksomhed.

Jeg var konkurrencesvømmer i de unge år, men efter fem år i forsvaret med tre udsendelser til henholdsvis Irak og Afghanistan begyndte jeg med triathlon. Her blev jeg samtidig uddannet til oversergent (instruktør/underviser) og militærfysisk træner. Som militærfysisk træner har jeg trænet- og haft ansvaret for 130 soldaters fysiske form, så de kunne udsendes til missioner i krigsområder.

MS insightEfter ti år i forsvaret uddannede jeg mig til sportsterapeut og registreret alternativ behandler og har lang erfaring i at behandle med blandt andet ledmanipulation, K-laser, shockwave, sportsakupunktur og fysiurgisk massage, ligesom jeg foretager ultralydsscanning. Derudover benytter jeg blandt andet programmet Traningspeaks og WKO4 til at planlægge og analysere træningsforløb. Udvikling af egne kompetencer inden for behandling og træning er i højsædet, for at kunne levere kvalitet. Derfor deltager jeg løbende i kurser og konferencer, for at opdatere min viden.

Som soldat og triatlet (ironman pr 8.58 timer) har jeg på egen krop mærket de skader, man kan løbe ind i. Jeg ved, hvordan kroppen reagerer, og hvordan man behandler den med respekt. Det har givet mig en forståelse for, hvordan man mest effektivt kommer tilbage fra skader.  Og særligt kan minimere tidstab under behandlingsforløb.

Jeg kender også de mekanismer, der ”trigges”, når psyken modarbejder én og spiller en et puds. Jeg kan se en problemstilling fra atletens synspunkt både fysisk og psykisk. Det er summen af alle disse erfaringer, jeg tager udgangspunkt i i mit arbejde i MS Insight.

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!