Nyt koncept hos MS Insight

Hjemmetræning

Der har været lidt stille fra min side gennem den sidste periode, grundet jeg har været dybt engageret i udviklingen af en ny træningsmetode, til børn med særlige behov med navnet Neuropotentiale.
NeuroPotentiale er kommet til verden i samarbejdet mellem Bettina Kallesø Rasmussen, Henrik Andersen og undertegnede. Jeg glæder mig virkelig til at komme igang, og være med til at gøre en endnu større forskel for en masse skønne børn.

Med udgangspunkt i jeres barn, familie og netværk designer vi det optimale træningsforløb til jeres barn, som vi løbende superviserer, evaluerer og kvalitetssikrer. Derved sikrer vi at jeres barn udnytter det fulde motoriske og kognitive potentiale. Hos NeuroPotentiale sættes overliggeren højt for jeres barns udvikling.

Vi bruger evidensbaserede metoder, til at optimere den motoriske og kognitive udvikling hos børn med særlige behov. Udover at afdække hvilke primære årsager der er til mangelfuld udvikling, og forebygge sekundære symptomer, ser vi efter muligheder og afdække ressourcer hos hvert enkelt barn. Dette danner baggrund, for et individuelt tilpasset dagligt træningsprogram. Løbende vil vi være med i træningen for at sikre kvaliteten, supervisere og komme med konkrete forslag til, hvordan aktiviteter og øvelser kan optimeres.

Hvis du er blevet nysgerrig på metoden, så klik ind forbi www.neuropotentiale.dk og læs mere i dybden om vores fremgangsmåde og hvad vi kan gøre for jeres barn.

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!