Vores tilgang

MS Insight mantra er simpelt, vi vil gøre en forskel for dig og dine skader, uanset hvordan de er opstået.

Derfor arbejder vi holistisk omkring problemstillingerne og ser ikke kun på selve symptomet. Vi kigger på sammenhængen i din krop fra top til tå. Vi ser på sammenhængen i hvordan du bruger kroppen nu, og hvad du gerne vil fremover. Derfor gør vi måske tingene anderledes end andre, men det gør også at vi måske kan hjælpe dem som er blevet opgivet andre steder. Klinikken råder over en række forskellige typer af behandlere og specialer, hvilket gør bringer vi hele teamet i spil, så vi kan løse din problemstilling hvis det er nødvendigt.

Hvis vi ikke kan hjælpe dig, så gør vi hvad vi kan for at få sendt dig videre.

I klinikken arbejdes der specialiseret med fokuseret shockwave, radierende shockwave og Level 4 laserterapi som støtte til den traditionelt kendte behandling. Ligedeles råder klinikken over en avanceret ultralydsscanner til identifikation af skader og målretning af behandlingen.

Til den forebyggende behandling, særligt i forbindelse med sport og hård træning tilbydes der massage og sportsterapi i klikken. Vores massører har samme holistiske tilgang til massage behandling, og vil kombinere massagen med relevante stræk og teknikker.

 

 

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Super seriøs samarbejdespartner med viden og pædagogik helt på plads.


  Bjørn Wichmand

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MSinsight


  Michael Rasmussen

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!