logo

Dynamisk indlægssål

Problemstillingen med fødderne

For mange af de lidelser der opstår i den menneskelige krop, er det relateret til problemer i fødderne. Det moderne menneske tager op mod 15.000 skridt dagligt livet igennem, og for aktive sportsfolk er det endnu flere. Derfor er det meget vigtigt, at tage højde for de problemer der kan være med føddernes stilling. Hvis man ikke tager højde for denne del, så kan de samme skader blive ved med at vende tilbage, selvom der kan være god effekt af den indledende konventionelle behandling, selv med redskaber som Shockwave og K-laser.

Derfor er det muligt at få lavet en personlig tilpasset indlægssål hos MS Insight, som en del af behandlingen og forebyggelse af fodrelaterede problemstillinger.

Hvordan foregår det?

Gennem en grundig holdningsundersøgelse af dig og dine fødder, sammen med specifikke funktions- og ledtest, udarbejdes der en diagnose, som vurdere om der er et behov for en specialtilpasset sål. Materialet i sålen er af en beskaffenhed, som gør at vi kan lave en en sål der passer 100% til din fods behov, samtidig med at vi kan justere den, også efter at den er lavet første gang. Sålen der er valgt hos MS Insight er dynamisk, og den laves altid med foden i belastet stilling, således at den foretagene korrektion, opretholdes ved både stand, gang  og løb.

Der kan laves såler til cykel-, løbe- og hverdagssko, hvor at der særligt specialiseres i de mere aktive såler, som også kan støtte foden i en hård og stor præstation.

Derfor er et normalt forløb ved behandling med dynamisk sål hos MS Insight som følger:

  • Diagnose stilles, og sålen laves ved første konsultation
  • 14 dage senere laves der et gratis 15 min kontrol besøg som er en del af prisen, hvor sålen evt justeres og udbygges efter behov.

Det er muligt at lave såler med ekstra støddæmpning, svangstøtte, kiler og forfodspelotte direkte i sålen, såles at de passer til alle fødder og aktivitetstyper.

Hvor kan det hjælpe?

  • Plantar fasciitis og hælspore
  • Achillessene betændelse
  • Skinnebensbetændelse
  • Løberknæ / runners knee / IT Band Syndrom
  • Træthedsbrud i fodens knogler og underbenet
  • Snurren/sovende fødder under cykling

 

Prisen for et par dynamiske såler er 1200 DKK,- incl moms, og laves i forbindelse med en normal konsultation ( ej inkluderet i sålens pris)  Du booker direkte ind til undersøgelse via online booking.

Sålerne hos MS Insight laves i forbindelse med et samarbejde med fysioterapeut Morten Jensen fra Secma