logo

Træningsvejledning & coaching

Træningsvejledning hos MS Insight tager udgangspunkt i dig som menneske, og hele den verden der omkrandser dig i hverdagen. Sammen skaber vi din livsstilsændring eller præstation, ved hjælp af korrekt træning, styrket mindset, optimal kost og restitution.  Som din træner sætter jeg mennesket i fokus ved at kommunikere og coache på en utrolig personlig og målrettet måde, så vi sikre at du når netop dit mål, uanset om det er en Ironman eller en livstilsændring med øget fysisk aktivitet, for en bedre sundhed. Jeg arbejder med Trainingpeaks som styrringsredskab og arbejder deltajeorienteret for at sikre din udvikling.

Overordnet er der 3 niveauer af coachingløsninger, men hvis du har behov for en helt anden løsning, så laver jeg også komplet skræddersyede forløb ud fra dine ønsker, du skal blot ringe for at få et tilbud.

Level 1 anbefales til dig som gerne vil have struktur, sparring og en stabil udvikling, uden at det bliver for kompliceret. 

Level 2 anbefales til dig som gerne vil præstere og levere store præstationer og have en detaljefokuseret forløb, hvor tingene ikke er overladt til tilfældighederne. En god løsning til dig der vil på podiet.

Level 3 er løsningen som man vil se ved Eliten, analysen og planlægningen er meget dybdegående og der er fast personligt møde eller træning hver måned. Det er her hvor du ikke bare vil på podiet, det er der hvor du vil vinde, du vil udvikle dig og nå dit fulde potentiale.

Føler du at du ikke har behov for en fast træner i hverdagen, så er det også muligt at købe rådgivning på timebasis, hvor du kan få støtte og vejledning til, hvad du kan gøre i den kommende periode for at sikre en forsat udvikling af din form, her er prisen 800 DKK,- pr time.

Planlægningsredskab Tid/Distance TSS/IF TSS/IF/TSB
Biometrics til styring af træning RPE / Puls / Pace / Watt Puls / Pace / Watt Puls / Pace / Watt / Metrics
Program planlægning ud fra din kalender Hver 2. uge Hver uge Efter dit behov
Analysegrad af din træning Overordnet / Test Overordnet / Test / Nøglepas Meget dybdegående af alt i relation til træningen
Træningssoftware Trainingpeaks Trainingpeaks Trainingpeaks/WKO4
Feedback på træning/justering af træningsplan 1-2 x pr uge 3-4 x pr uge Dagligt
Online eller telefon support inden for 24 timer 12-24 timer 12-24 timer
Nedtrapning til konkurrencer baseret på Tid/intensitet TSS beregnet 7 eller 14 dage før TSS beregnet, daglig justering
Rabat på behandling hos MS insight Ja Ja Ja
Personligt møde eller træning med din træner hver 4. uge - - Ja
Pris Triathlon 1400 2000 2700
Pris Cykling/løb 1100 1700 2400
Pris Motion inkl kost guidance 1500 - -