Undervisning og foredrag

Uanset om der er tale om en lille skare eller en stor gruppe, kan jeg tilbyde undervisning i de emner, som jeg brænder for og har lang erfaring med. Jeg kan også bookes til at holde foredrag.

Og ligesom min tilgang til træningsforløb, coaching og behandling er at se det hele menneske, bygger min undervisning på den samme grundpille. Det vil sige, at jeg ikke blot brænder for at undervise dig i konkret fysisk træning, men også i din mentale tilgang, så du kan præstere optimalt i alle livets aspekter.

Jeg tilbyder undervisning og foredrag i følgende emner:

 • Skadesforebyggelse – hvordan undgår du skader, og hvad gør du, når skaden er sket
 • Fysiologi i forhold til træning. Hvordan træner man, og hvad træner man
 • Træningsanalyse i programmerne Trainingpeaks og WKO4
 • Fysisk og teknisk træning (løb, cykling, svømning og coretræning)
 • Personlig udvikling
 • Teambuilding

Jeg elsker at arbejde med mennesker – både som enkeltstående individer og i større og mindre grupper. Træning i grupper kan foregå med 5-40 personer eller efter nærmere aftale.

Undervisning og foredrag kan målrettes private eller virksomheder og kan omfatte 5-150 personer eller efter nærmere aftale.

Jeg har lang erfaring med formelle situationer fra mit virke i Forsvaret, men jeg glæder mig lige så meget over de uformelle træningssammenhænge – f.eks. når jeg træner børn hjemme i deres egne familier.

Foredrag

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!