Ultralydsscanning

Uanset om du er løbet ind i en akut skade, eller du har et problem, der har vokset sig til at blive af mere kronisk karakter, er det vigtigt at få stillet den rette diagnose. Derfor benytter vi os også af ultralydsscanning i forbindelse med de kliniske undersøgelser, så vi kan målrette behandlingen. Særligt ved akutte skader er det vigtigt at få fastlagt omfanget og kompleksiteten af skaden fra start. Det kan eksempelvis være ved en fibersprængning, så er det muligt at se hvor slemt det er. En anden fordel ved ultralydsscanning er at man kan scanne med kroppen i bevægelse. Det gør at vi kan arbejde mere funktionelt på briksen og få et bedre indblik i hvad der præcist sker.

Hos MS Insight benytter vi os af både en standard muskuloskeletal probe (hovedet på scanneren), og en probe, som er fremstillet specielt til at scanne fødder, ankler og hænder. Det har vi valgt at have som en ekstra service, så det er lettere at opdage skader i disse områder. Det er især en fordel, når der skal undersøges for træthedsbrud (stressfrakturer) eller ligament-skader.

UltralydsscanningUltralydsscanning

Ultralydsscanning fungerer ved, at man sender lydbølger (ultralyd) ind i kroppen, som kastes tilbage med et billede (et ekko). Afhængigt af, hvad disse lydbølger rammer, sendes der forskellige signaler (billeder) tilbage. Det er så de billeder vi tolker og bruger til at stille diagnosen ud fra.

I forbindelse med scanningen smøres en gelé på huden på den kropsdel, der skal scannes, hvorefter scanneren bevæges frem og tilbage over det område, der skal scannes. Lydbillederne oversættes derefter til et billede på en skærm. Dette er ganske ufarligt.

Hos MS Insight scanner vi kun muskulært samt knogler i ekstremiteterne, og ikke i forhold til organer, knuder eller eventuel graviditet.

Ultralydsscanning indgår som en del af behandlingerne, er en standard i forbindelse med fokuseret shockwave og koster ikke ekstra.

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!