fbpx

Træningsvejledning og coaching

Hos MS Insight er træningsvejledning mere end blot et program, der fortæller dig hvad du skal træne. Det er ikke bare at vi snakker sammen 2 gange om måneden, og så er du overladt til dig selv.  Vi laver udelukkende eksklusive forløb, som sætter dig som menneske i fokus, uanset om du er eliteudøver eller motionist. Vi arbejder maksimalt med 6-7 atleter pr. træner. Det gør vi for at sikre at du kan få netop den sparring og det nærvær du har behov for, således at din træning og livet omkring det, fungerer optimalt for dig. Prisstrukturen er beskrevet nederst på siden. Vi arbejder med tankegangen om, at kommunikationen er altafgørende for et succesfuldt træningsforløb mod dit mål. Derfor er der ikke sat nogen begrænsning på, hvor meget kontakt du kan have med din træner. For os er den feedback du kommer med er værdifuld, og er med til at skabe resultater og programmet du følger. Det gør at vi taler sammen løbende gennem ugerne og justerer til, så du når dit fulde potentiale.

Hvad får du?

Træningsvejledning omfatter træningsplanlægning, sparring/mentalcoaching, analyse af træning samt løbende feedback, og alle eventuelle skader eller skavanker skal afdækkes fra start. Som styringsredskab benytter vi TrainingPeaks og analyseprogrammet WKO4. Når du indgår i et forløb hos MS Insight, er det et krav, at vi mødes fysisk minimum en gang om måneden. Dette sikrer en løbende og god kommunikation, som øger kvaliteten i forløbet. Ligeledes forventer vi at du laver coretræning minimum 2 gange om ugen. Ved opstart på et forløb, vil vi starte med at screene din krop for styrker og svagheder, til dette bruger vi blandt andet vores atlet screeningstest. Denne test er inkluderet i prisen, og vi gør det for at minimere risikoen for skader, så vi sikre at få bygget det rette fundament i træningen. Herudover har vi mulighed for at kunne lave løbestilsanslyse og optimering, for at kunne optimere mest muligt på løbestilen og mindske risikoen for løbeskader. Træningsvejledning hos MS insight

Hvilke atleter arbejder vi med?

Om du er elite eller motionist er ikke afgørende i forhold til et træningsforløb hos os. Ej heller om det er triathlon, løb, cykling eller en helt anden aktivitet. Vi får sammensat forløbet og træningen, så det fungere med dit arbejde og din familie, samtidig med at det tager højde for at du får den rette mængde restitution og skadesforebyggende træning. På den måde kan vi sammen, holde din krop i en sund tilstand hele vejen igennem mod målet. Disse ting gør vi uanset om du vil træne 5 eller 20 timer om ugen. Men for at samarbejdet kan blive en succes, så kræver det at du er villig til at ændre på parameterne i træningen og hverdagen, at du tør skubbe dine grænser fysisk og mentalt i forløbet. Vi guider og støtter dig hele vejen, men vi er også ærlige og siger tingene som det er.

Rådgivning

Hvis du ikke føler du har behov for en træner som følger dig hele sæsonen igennem, så har vi også muligheden for at hjælpe dig med den generelle sæsonplanlægning. Ligeledes kan vi guide dig til hvad du skal træne i de forskellige perioder, i forhold til de mål du har. Her tager vi en timepris på 800 kroner ved de fysiske samtaler inkl forberedelsen.

Priser

Priser på forløb hos MS Insight starter ved 2.000 pr måned, og gives som et samlet tilbud, ud fra de behov du har til en træningsløsning og forventet niveau af sparring og fysiske træningssessioner. Ved opstart af forløb er der en bindingsperiode på 6 måneder. Herefter kan aftalen opsiges med en måneds varsel per sidste dag i måneden. Dette er grundet at det tager tid at skabe forandring i udholdenhedssport, samtidig med at den første periode særligt vil blive brugt til at lære hinanden at kende som træner og atlet. Første måned er der et opstartstillæg på 1.500 kr. i forbindelse med testing, screening og opstart af forløbet. Ring på 60 58 08 58 for at høre mere om en træningsløsning til dig.

Det siger vores klienter

 • En stor tak for hjælpen. Laserbehandlingen af min albue gjorde en stor forskel og jeg var hurtigt i gang med at arbejde igen:-)


  John Harry

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MS Insight


  Michael Rasmussen

 • Dygtige folk, med gode ambitioner om at “helbrede” deres kunder. Michael får hverdagen til at fungere, hvis man døjer med noget langvarigt, og så er han altid god for en anbefaling af what to do, for at forbedre ens skavanker fremover. Nem hjemmeside at finde rundt i, og med nem online booking.


  Esther Holm

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

 • Her har jeg fået en del skavanker fjernet. Både kroniske, såvel som akutte skader, kan klares her. da jeg kom hertil havde jeg et såkaldt slatter knæ, og efter nogle behandlinger var problemet næsten helt væk, selvom det havde fulgt mig i årevis


  Laurits Holm

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!