Træningsvejledning og coaching

Uanset om du er eliteidrætsudøver eller motionist, tager træningsvejledning hos MS Insight udgangspunkt i dig som menneske.

Som din træner sætter jeg dig i centrum og coacher personligt, så vi sikrer, at du når dit mål, uanset om det gælder om at sætte personlige rekorder, toppe ved en bestemt konkurrence, eller drejer sig om en livsstilsændring med henblik på mere fysisk aktivitet og bedre sundhed.

Hos MS Insight arbejder vi ud fra tankegangen, at alle er forskellige. Derfor har vi heller ingen standard- eller gruppeforløb, hvor alle skæres over samme læst, men arbejder udelukkende med individuelle og personlige trænings- og coachingplaner.

Træningsvejledning hos MS insight

Om det er løb, cykling eller anden aktivitet, du ønsker at forbedre dig i, er ikke afgørende for, at vi kan tilbyde dig et forløb. Ved at skræddersy en plan bestående af korrekt træning og restitution, optimal kost og styrket ”mindset” skaber vi sammen den præstation eller livsstilsændring, der skal til. Men det kræver, at du er villig til at ændre noget.

Træningsvejledning omfatter træningsplanlægning, analyse af træning samt løbende feedback, og alle eventuelle skader eller skavanker skal afdækkes. Som styringsredskab benytter vi analyseprogrammet Traininpeaks WKO4. Når du indgår et forløb hos MS Insight, er det et krav, at vi mødes minimum en gang om måneden. Det er for at sikre en løbende og god kommunikation, som øger kvaliteten i forløbet.

Ved opstart på et forløb,  vil vi starte med at screene din krop for styrker og svagheder. Det gør vi for at minimere risikoen for skader og sikre at vi får bygget det rette fundament.

Prisen for et personligt træningsforløb begynder ved 2.000 kr. per måned, og et forløb varer som minimum seks måneder. Det er nødvendigt, hvis vi skal kunne rykke noget. Derefter kan et forløb opsiges med minimum en måneds varsel. Læs nærmere under handelsbetingelser.

Det siger vores klienter

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Super seriøs samarbejdespartner med viden og pædagogik helt på plads.


  Bjørn Wichmand

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MSinsight


  Michael Rasmussen

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!