Behandling med Shockwave

Fokuseret shockwave og radierende shockwave er en effektiv behandlingsform, uanset om du lider af hælspore, betændelse i akillessene, springerknæ, løberknæ, musearm, golfalbue, tennisalbue, cerebreal parese eller kronisk betændelse i sener eller senehæftninger, kan shockwave-behandling reducere dine smerter og fremskynde helingen af det berørte område. Behandlingen er især velegnet til kroniske tilstande. I MS Insight arbejdes der med udstyr fra Storz Medical.Fokuseret shockwave Storz, hælspore, cerebreal parese, radierende

Fokuseret Shockwave

Behandlingen med fokuseret shockwave, der også går under navnet ESWT (Ekstracorporel ShockWaveTherapy), foregår ved, at højfrekvente lydbølger via et applikationshoved “skydes” ind i det skadede væv og løsner det. De højfrekvente lydbølger øger blodgennemstrømningen og dannelsen af nye blodkar, ligesom de nedbryder tilkalkning i sener og væv. Samtidig stimuleres cellerne til at danne nye collagene fibre, som findes i muskler og bindevæv. Fokuseret shockwave-behandling hjælper også med at øge den proinflammatoriske proces og stimulere ny knoglevækst. Disse faktorer er alle med til at fremskynde den naturlige helingsproces.

Fokuseret shockwave er effektiv blandt andet på grund af intensiteten i chokbølgen, og fordi energien fra bølgen kan lægges netop dér, hvor skaden er, og med fokuseret shockwave kan der arbejdes helt op til 12,5 cm ind i vævet. Selve behandlingen foregår ved, at der smøres en gele på huden i det ønskede område, og det behandles efter forudbestemte forløb. Behandlingen føles som stikken og prikken eller lettere smerte, men den justeres efter din smertegrænse.

Radierende Shockwave

Behandling med radierende shockwave, går under navnet rESWT, foregår ved at man genere en trykbølge med et projektil i et kammer, som overføre energien via en transmitter til hudoverfladen. På den måde kan vi arbejde henover større muskelområder og triggerpunkter, og kan effektivt nå en dybde på ca 5 cm, men de transmittere vi har. Herudover råder vi over en række special transmittere som kan løsne op for Fascia systemet (bindevæv) i kroppen. Dem bruger vi til en holistisk behandling af muskelkæden til det berørte område. Det kan eksempelvis være til at løsne op i svangsene, læg og baglår i forbindelse med en hælspore. Radierende shockwave er også en effektiv behandlingsform i forbindelse med trætte muskler i forbindelse med hård træning og overbelastning.

Cerebreal parese

Som et speciale hos MS Insight arbejder vi også med behandling af cerebral parese med fokuseret shockwave. I denne sammenhæng bruger vi de fokuserede lydbølger til at give øget bevægelighed i muskulaturen og vævet. Det gøres ved at stimulere nervesystemet lokalt i musklerne, til at stoppe med at mindske mængden af signaler fra nerverne. På den måde kan de funktioner, man ønsker at træne, øges betydeligt. Samtidig går vi ind og arbejder med de forskellige muskelkæder, med radierende shockwave for at løsne op i bindevævet. Ved 3 behandlinger i løbet af en måned, opnår man en positiv effekt, som holder i 2-3 måneder. I denne periode, kan man så arbejde mere effektivt med træning af specifikke funktioner, og man opnår et mindre smertebillede i hverdagen.

Behandlingsforløb

Et normalt behandlingsforløb i den subakutte fase vil kræve tre-fem behandlinger, men kan dog variere en del. Ved mere kroniske problemstillinger kan det forventes at skulle have mellem 8-12 behandlinger. Det afhænger af hver enkelt situation, men de fleste vil mærke forbedringer allerede efter er par behandlinger. En behandling varer 20-30 minutter, og kombineres med eksempelvis K-laser, og andre teknikker fra vores værktøjskasse.

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!