Restitutionsbehandling

Restitutionsbehandling er en vigtig ting når man træner meget, og bliver kroppen slidt og kræver restitution. En tur på sofaen kan være fristende, men det er hverken særligt effektivt eller særligt befordrende, hvis man træner mod en bestemt konkurrence eller et mål, man har sat sig. I stedet kan restitutionsbehandling hjælpe kroppen med at komme sig, så den igen samarbejder.

For den seriøse atlet, prioriteres restitution og skadesforebyggelse, lige så højt som intervaltræning eller anden teknisk forberedelse i jagten på den perfekte præstation. Det er individuelt, hvad man har behov for, men vi ser altid på helheden. Hos MS Insight er målet, at din krop er klar til at præstere på højt niveau igen, når du har forladt behandlingsbriksen. Derfor søger vi løbende at indhente nye teknikker og viden, som kan støtte dig i at få den bedste restitutionsbehandling.

Hvis f.eks. din hofte er låst fast, eller ryggen driller, kan det nemt give gener også andre steder end blot i hoften eller ryggen. I første omgang handler det om at blødgøre vævet og øge blodcirkulationen. Så vil du i disse tænkte tilfælde får genetableret hoftens eller ryggens bevægelighed. Men da det er vigtigt at få sammenhæng i muskelkæden, behandler vi hele kroppen og ikke kun en enkelt muskelgruppe. Det gælder, uanset hvor din krop brokker sig.

Restitutionsbehandling

Med udgangspunkt i dette helhedssyn benytter vi mange forskellige behandlingsformer fra klinikkens værkstøjskasse. Det kan være ledmanipulation, elektronisk muskelstimulation, fysiurgisk massage, sportsakupunktur (triggerpunkt akupunktur) eller K-laser. Det afhænger helt af dit behov.

For at kunne forlænge effekten af behandlingen, så har vi i klinikken mulighed for at lave påsætning af Kinesio tape.

 

Muskelstimulator

En restitutionsbehandling varer en time og kan omfatte alle behandlingsformer i klinikkens værktøjskasse.

Såfremt at der er behov for brug af ultralydsscanning eller fokuseret shockwave, så kan dette også inkluderes i behandlingen.

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!