Mild hyperbaric oxygen therapy

Mild hyperbaric oxygen therapy (mHBOT) eller på dansk trykkammer, er en behandlingsform, der hjælper med at bekæmpe overbelastning, inflammation og bakterier. Behandlingsformen kan hjælpe ved sårheling, forstuvninger, stressfraktur, hævelser og blodansamlinger, ligesom den er smertelindrende – også efter eventuel operation. Mild hyperbaric oxygen therapy sætter fart på din restitution, styrker din krops immunforsvar og øger din præstation i hverdagen.

Trykkammer behandling kan udover ovennævnte problematikker, også bruges effektivt til behandling af Cerebral Palsy og autisme. Behandling af autisme og Cerebral Palsy er længerevarende forløb og der vil skulle minimum omkring 20 behandlinger til, for at se en mere varig effekt. Behandlingen foregår ved, at man kommer ind i et trykkammer, hvor trykket er øget til 1,3 eller 1,5 atmosfæres tryk. I trykkammeret indånder man 27 procent ren ilt ( 21 procent ved normalt atmosfærisk tryk) , men på grund af det øgede tryk opløses det ekstra ilt i blodplasmaet. Derved kan ilten også lettere trænge gennem fra blodplasma til cellemembranerne til det skadede, inficerede eller inflammerede væv. Der vil blodgennemstrømningen typisk være nedsat og de røde blodlegemer ikke kan komme frem. Her hjælper behandlingen med at øge dannelsen af nye blodkar, ligesom blodgennemstrømningen øges. Der sættes så at sige turbo på helingsprocessen i vævet.

Mild hyperbaric oxygen therapy

Mild hyperbaric oxygen therapy hjælper også de hvide blodceller med at bekæmpe bakterier ved at fremme dannelsen af nye blodkar og øge blodgennemstrømningen og kan forbedre effekten af visse typer af antibiotika. Undersøgelser har ligeledes vist, at gentagne trykkammerbehandlinger øger din krops produktion af egne stamceller. En behandling tager mellem 90 til 120 min, alt efter problemstilling. Vi kombinere effektivt mild hyperbaric oxygen, i forbindelse med K-laser og fokuseret shockwave behandling.

Vær opmærksom på, at du ikke må benytte vores trykkammerbehandling hvis du lider af følgende problemstillinger:

Hjerteproblemer, aktiv cancer, punkteret lunge, høj feber, mellemørebetændelse eller er gravid. Dette gælder også, hvis du tager Doxorubicin, Cisplatin, Antabus eller Sulfamylon.

For at se resultater i forhold til kroniske problemstillinger, så skal der planlægges et forløb og ikke blot enkelte behandlinger.

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!