Lymfedrænage med Recover4you

Når man træner, slider man på muskelstruktur og sener, som har brug for at reparere sig selv for at være klar til nye udfordringer. Derfor er det vigtigt at lade kroppen restituere efter hårde træningspas. Har man trænet i mange år, restituerer man hurtigere end nybegyndere. Men uanset niveau er det vigtigt at give kroppen den optimale restitution gennem øget blodgennemstrømning og lymfedrænage.

Aktiv restitution i form af fortsat træning skaber øget blodgennemstrømning, som er nødvendig for at kunne restituere hurtigere. Men det medfører også øget stress på muskulatur, sener og led, der i forvejen er belastede, og at træne unødigt videre på i forvejen belastede områder fremkalder ofte skader.

Den problematik kan imødegås ved at benytte Recover4you-behandling, som er en lymfe/ødembehandling. Det foregår ved, at man i vores Recovery Lounge sidder i en behagelig stol iført ”lymfedrænage-ben” eller ”lymfedrænage-arme”. De kan bruges med enten et massage- eller ødemdrænage-program, der fungerer ved at påvirke kroppen med skiftevis overtryk og normalt atmosfærisk tryk.

Tanken bag

Kroppen har mellem 500 og 1000 lymfekirtler, som kroppens lymfevæske filtreres igennem. De er blandt andet afgørende for styrken af vores immunforsvar. Ved behandling med Recover4you øges blodgennemstrømningen og derved udskillelsen af affaldsstoffer, hvilket giver et sundere og mere effektivt lymfesystem.

Ved ødembehandling bruges et lavt tryk, som sender væske ind i lymfesystemet og tilbage i blodsystemet. Derudover er der fire kamre i systemet, der kan tændes og slukkes individuelt. På den måde kan man så bruge det, efter at være blevet opereret i et område, som ikke tåler tryk.

Er skaden sket, fremskyndes helingsprocessen ved at øge blodgennemstrømningen til det skadede område. Her kan Recover4you hjælpe ved både akutte og kroniske problemer. Forvridninger eller forstuvninger skaber f.eks. en masse væske i leddet, som gør det svært at bevæge det. Med Recover4you kan man fjerne en stor del af væsken og skabe den blodgennemstrømning, der skal til for at regenerere leddet, så skaden heler hurtigere.

Behandlingen hos MS Insight foregår som selvbetjening, hvor man tager plads ved den bookede maskine, finder de ”ærmer” eller ”ben”, der skal bruges til behandlingen, og følger instruktionen.

Efter endt behandling betaler man med mobilepay.

For sportsfolk anbefaler vi at bruge lymfedrænage behandling med Recover4you i kombination med restitutionsbehandling.

Læs mere om Recover4you her

Lymfedrænage med recover4you

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!