K-laser

Har du forstuvninger, fibersprængninger, akutte hold i kroppen, knæ-, skulder-, nakke- eller rygsmerter, hævelser og blodansamlinger, seneskader, tennis- eller golfalbue, løber- eller springerknæ, spændingshovedpine eller ledsmerter? Så kan terapi med K-laser være en oplagt behandlingsform, som hurtigt kan sættes ind over for dit problem.

Ved hjælp af K-laserterapien kan smerter i skadede områder reduceres allerede efter første behandling, og for hver behandling speedes helingsprocessen i det skadede område op.

K-laserterapi, der har været kendt siden 1970’erne, er en smertefri behandlingsform. Det fungerer ved, at der sendes forskellige specifikke bølgelængder af infrarødt lys mod det skadede område. Det infrarøde lys påvirker kroppens væv helt ned på celleniveau, hvilket betyder, at cellestofskiftet sættes i vejret. Samtidig øges blod- og væskecirkulationen. Det er med til at reducere både hævelse, betændelse og stivhed i vævet, som dermed heler hurtigere.

K-laser er meget velegnet ved akutte skader som forstuvninger og fibersprængninger eller ved andre skader, der medfører hævelse. K-laseren er også god til at få bugt med inflammation.

Udover de gode egenskaber ved akutte skader benyttes K-laseren også i forbindelse med mere kroniske tilstande som tennisalbue, fibromyalgi og gigt.

K-laser til akutte og kroniske skader

Hos MS Insight benytter vi en level 4-laser, som er den kraftigst tilgængelige laser uden for hospitalsvæsnet. Et normalt behandlingsforløb kræver ved akutte skader typisk to-fire behandlinger, og der kan behandles dagligt. Ved kroniske problemstillinger kræves typisk 10-12 behandlinger, før der ses en varig effekt. Her kan det være en fordel at behandle to-tre gange om ugen i starten, aftagende til hver eller hver anden uge afhængig af den effekt, der er opnået. Hver enkelt behandling tager 10-20 minutter afhængigt af størrelsen på det område, der kræver behandling. K-laser er blot en del af behandlingen hos MS Insight, og står ikke alene.  Derfor er der altid sat 30 minutter af for at få helheden med, hvor at K-laser kombineres med andre teknikker.

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!