Personligt tilpasset dynamisk indlægssål

Har du skader, smerter eller tendens til skavanker i fødder, underben, knæ eller andre fodrelaterede områder, kan en dynamisk indlægssål være løsningen. Hos MS Insight kan vi lave indlægssåler, der passer 100 procent til dine fødder – såkaldt dynamiske indlægssåler.  På den måde kan du afhjælpe eller undgå problemer, der stammer fra dine fødder. Tænk på, at det er dem, der i bogstaveligste forstand bærer dig gennem livet, ofte med op til 15.000 skridt om dagen. Og det bliver endnu flere, hvis du er aktiv sportsudøver.
Dynamiske indlægssåler bruges som del af en behandling  hos MS Insight eller til at forebygge fodrelaterede problemer. Der kan laves indlægssål til både løbesko, cykelsko og hverdagssko.

Hvordan gør vi?

Dynamiske såler kan blandt andet hjælpe, hvis du har problemer med dine akillessener, skinneben, lider af løberknæ (it band syndrome), har hælspore og irritation i ”seneplade” under foden (plantar fasciitis), træthedsbrud i fodens knogler og underbenet eller oplever snurren eller sovende fødder i forbindelse med cykling.

Vores fokus er især rettet mod såler, der kan støtte foden i forbindelse med længerevarende og hård belastning som ved f.eks. langdistanceløb og cykling.

Hos MS Insight begynder vi med en grundig undersøgelse af dine fødder og din kropsholdning, ligesom vi foretager specifikke funktions- og ledtest. Målet er at få et præcist billede af netop dine behov og lave en sål, som er tilpasset dine fødder. Hos os laves sålen altid med foden i belastet stilling. Det betyder, at den korrektion, som vi ønsker at opnå, holder, uanset om du står, går eller løber.

indlægssål

I en dynamisk indlægssål er materialerne afgørende for, at du får en sål, der passer 100 procent til dine fødder, og vi kan også justere sålen, efter at den er lavet.

Ved den første konsultation foretager vi en grundig undersøgelse, hvorefter vi laver sålen, som du får med hjem med det samme. 14 dage senere tilbyder vi et muligheden for et kontrolbesøg, hvor sålen kan justeres og udbygges efter behov.

Et par dynamiske indlægssåler koster 1.500 kr. inklusiv konsultation.

Sådan gør du
1. Book tid til konsultation via online booking.
2. Medbring de sko, som de dynamiske såler skal bruges i, og evt. nogle af dine gamle såler.
3. Vi foretager en grundig undersøgelse af dine behov og tilpasser dine såler, som du får med samme dag.

Sålerne hos MS Insight laves i samarbejde med Morten Jensen, der er fysioterapeut, b.sc. og Supersole-terapeut.

Det siger vores klienter

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Fantastisk sted at komme, hvis der er lidt problemer med kroppen. Michael er yderst kompetent og dedikeret. Derudover er han super god med mange flexible tider, man ikke kan få mange andre steder.


  Thor Bendix Madsen, Elite triathlet

 • Super seriøs samarbejdespartner med viden og pædagogik helt på plads.


  Bjørn Wichmand

 • Utrolig faglig kompetent person, med en særlig evne for at “læse” hvad sportsudøveren har brug for. Fedt der både er blik for det kortsigtede, og det lange seje træk og de langsigtede mål.
  Vores to elite svømmere har haft enorm gavn af behandlinger hos MSinsight


  Michael Rasmussen

 • Super kompetencer som både coach og som behandler.


  Ole Kristian Saltnes

 • Fantastisk massage…


  Martin Hein

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt!