Behandlingsformer

K-Laser

K-laserterapi kan reducere smerter i skadede områder allerede efter første behandling, og helingsprocessen i det skadede område speedes op for hver behandling.

Læs mere

Fokuseret Shockwave

shockwave-behandlingen er især velegnet til kroniske tilstande og kan reducere dine smerter og fremskynde helingen af det berørte område.

Læs mere

Ultralydsscanning

For at kunne målrette din behandling bedst muligt er det vigtigt, er det vigtigt at få stillet den rette diagnose – uanset om der er opstået en akut skade, eller problemet er af mere kronisk karakter.

Læs mere


Dynamisk Indlægssål

Har du skader, smerter eller tendens til skavanker i fødder, underben, knæ eller andre fodrelaterede områder, kan indlægssåler være løsningen.

Læs mere

Restitutionsbehandling

Når man træner meget, bliver kroppen slidt og kræver restitution. Her kan restitutionsbehandling hjælpe kroppen med at komme sig, så den igen samarbejder, og du kan nå dine mål.

Læs mere

Kraniofasical Terapi

Spændingshovedpine, spændinger i kæben, hold i nakken? Smerter i led, muskler eller lænd? Piskesmæld eller traumer efter operation eller skader? Kraniosakral facial terapi kan afhjælpe problemerne.

Læs mere

Erektil Dysfunktion

Erektil dysfunktion, dvs. manglende evne til at opretholde rejsning opleves af mange mænd, når de bliver ældre. Efterhånden vil potensen svækkes yderligere, og man vil ikke kunne opnå nogen form for rejsning.

Læs mere

Træningsvejledning og coaching

MS Insight tager med træningsvejledning udgangspunkt i dig som menneske for at sikre, at du når dine mål, hvad enten du er eliteidrætsudøver eller motionist.

Læs mere

Undervisning og foredrag

Jeg tilbyder undervisning og foredrag inden for en række spændende emner, her iblandt Skadesforebyggelse, fysiologi i forhold til træning og personlig udvikling, og jeg har træningserfaring med både børn og voksne.

Læs mere

Lymfedrænage med Revover4you

Når man træner, slider man på muskelstruktur og sener, og disse har brug for at reparere sig selv. Derfor er det vigtigt at lade kroppen restituere efter hårde træningspas.

Læs mere

Det siger mine kunder

 • Hold i nakken, der har plaget mig i flere dage klaret på 25 min. Nu har jeg bevægelighed i skulder og nakke igen 😊
  Tusind tak Michael 👍


  Susanne Olling

 • Jeg kan kun anbefale Michael, han er en fantastisk coach og virkelig dygtig. Jeg har kun rosende ord at sige og vil klart anbefale andre at bruge MS Insight.
  Man kan virkelig mærke hans passion for sporten, så uden tøven ***** (5 stjerner).


  Kenneth Popp

 • Har altid den fedeste fornemmelse i kroppen når jeg har været hos MS Insight. Den der behandling kan bare noget og grundighed betaler sig selvfølgelig altid!


  Bettina Rasmussen

 • Efter 10 trykkammerbehandlinger hos Michael er mine kropssmerter blevet lindret, og jeg har fået mere energi til at arbejde, end jeg længe har haft. En uventet men rar eftervirkning af behandlingerne har også været, at min højlydte snorken, som jeg har haft i årevis, er blevet neddæmpet gevaldigt.


  Amusah Osumanu

Skriv til mig

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Kontakt

Har du spørgsmål? Så udfyld nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig snarest!